Racing odela

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Namena
Pol
Brend
Veličina
Kolekcije
Cena
devojcice
decaci
2 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Racing odela 005877-401
9.766,50 RSD
Ušteda 15%
11.490,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Racing odela 005877-681
9.766,50 RSD
Ušteda 15%
11.490,00 RSD
Pročitajte

Arena Powerskin asortiman racing odela je posebna grupa kupaćih kostima dizajnirana kako bi se zadovoljile raznolike potrebe svih plivača. Više od 45 godina Arena je sarađivala sa vrhunskim svetskim sportistima, univerzitetima i inovacijskim centrima na razvoju visoko tehničkih odela kako bi plivači bili najboljem redu kada im je najpotrebnije: tokom trke. Ovaj način ponašanja omogućio je kompaniji da razvije razumevanje da su potrebe svakog plivača jedinstvene i da zaslužuju da se takmiče u odelu koje odražava ovu raznolikost, bilo da traže vrhunsko plivanje, snagu ili lakoću. Podržavanje misije kompanije je osnovni cilj pomaganja sportisti u težnji ka svom krajnjem cilju: osećaju pobede. Rezultat je asortiman tehničkih kupaćih kostima koji omogućava sportistima da odaberu ono što je najbolje za njih da stignu do cilja, pobednički.

Powerskin odela uključuju zaštitni znak Arene - Carbon tehnologiju sa inteligentnim kompresijama, kroz koji se tkanine isprepletenih ugljičnih vlakana zaključavaju kada se dostigne kritični nivo rastezanja, maksimizirajući kompresiju na proširenim zonama i povećavajući podršku i kontrolu kada i gde je to potrebno.

Izaberite nešto za sebe iz širokog spektra opreme za plivanje za žene, muškarce, devojčice i dečake uključujući  kupaće kostime, kupaće gaće, opremu za plivanje i još mnogo toga. Sva naša plivačka oprema i kostimi su proizvedeni najboljim kvalitetom velikih sportskih brendova: Arena, Speedo, FusionGeorgo′s, Delfina, Keel, Turbo, Mikasa koji sadrže ojačane materijale, namenjene vašem sportskom ili rekreativnom duhu. Bez obzira da li volite kupaće gaće i kostime ili dajete prednost racing odelu sa potpunom pokrivenošću, imamo nešto baš za vaše potrebe i ukus. Takođe, za udobno plivanje birajte neku vrstu šorca. Izaberite naočare za vrhunsku zaštitu od sunčevih zraka ili kapu za postizanje jedinstvenog plivačkog protokola. Dostizanje određene brzine vam mogu doneti lopatice i peraja, pa nek neko uspe da vas stigne! Za podvodne aktivnosti, tu je nezaobilazni snorkel da obezbedi dovoljno kiseonika. Ako niste sigurni u vodi, a želite da imate balans, nudimo vam daske i plovke. Rančevi i torbe, pored svoje funkcionalnosti, su i odlučan modni detalj na svakom bazenu. Higijenski je nositi papuče, da sačuvamo svoja stopala i vode u kojima plivamo. Ostala oprema – lopte, peškiri, badematili, čepići i sprejevi za naocare su dodatna prednost svakog vrhunskog plivača. Plivačka oprema u Centar Sportu dizajnirana je da Vam daje kvalitet, podršku i pokrivenost kakve očekujete u vodi, bez obzira koji stil plivanja ili sportskog nadmetanja u vodi volite. U Centar Sport radnjama pronađite nešto što će Vam obeležiti svaki plivački korak.

ePonuda.com